Crelan Vervaeke

Herman Brood op kantoor

Kantoor Vervaeke is een erkend makelaarskantoor in verzekeringen. Hun doel bestaat eruit klanten een optimale dienstverlening aan te bieden voor hun financiële bank- en verzekeringsbehoeften. Om de kantoorruimtes voor zowel hun werknemers als hun klanten gezelliger te maken kozen ze voor kleurrijke kunstwerken van Herman Brood uit onze galerij.

Diversiteit aan kunst

Naast Herman Brood zijn speelse schilderijen hangen ook werken van Thomas Lippick op in hun kantoor. Lippicks schildertechnieken, waarbij hij gebruik maakt van eitempera, wijzen op een gedreven kunstpassie en originaliteit. Met zijn werken wil hij kijkers aan het denken zetten.

De kunstwerken hangen reeds een tijdje op in hun kantoor. Daarom heeft de klant beslist om de werken aan te kopen via onze leaseformule. Door het kiezen voor meerdere kunstwerken van geheel verschillende kunstenaars creëert u een zekere diversiteit in decoratie in uw bedrijf. Bijgevolg bevinden uw werknemers en klanten zich in een inspirerende omgeving en kan u de identiteit van uw bedrijf vanuit een ander perspectief versterken.