“Het viel mij op dat kantoren er vaak hetzelfde uitzien. Je maakt maar één keer een eerste indruk.

Make it count!”

Office Art maakt schilderijen en beeldhouwwerken toegankelijk voor de kunstliefhebber, verzamelaar én ondernemer. We transformeren uw bedrijf naar een aangename ruimte waarin uw collega’s, klanten en werknemers zich graag vertoeven. Til de uitstraling van uw onderneming naar een hoger niveau met kunst op kantoor. Samen zetten we de puntjes op de i.

Office Art is een vernieuwend concept dat de drempel voor kunst in bedrijven wil verlagen. Via de juiste curatie die past bij het DNA van uw bedrijf willen we uw bedrijfsruimtes verrijken, uw medewerkers inspireren en uw merk versterken. Office Art is geen kunstbibliotheek, maar biedt een selecte keuze aan kunst op hoog niveau.

Via budgetvriendelijke lease- en huurformules vanaf 50 euro per maand komen originele kwalitatieve kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars in het bereik van zelfstandigen en kmo’s om hun kantoren, vergaderzalen en wachtruimtes aan te kleden.

De huur of lease is integraal aftrekbaar en dus fiscaal voordelig. Jaarlijks wisselen van kunstwerk is inbegrepen in de huurprijs. Een gratis proefplaatsing is mogelijk. Gratis advies, levering, plaatsing en verzekering.