“Het viel mij op dat kantoren er vaak hetzelfde uitzien. Je maakt maar één keer een eerste indruk.

Make it count!”

Office Art is een B2B project van Gallery Ysebaert, een exclusieve kunstgalerij in Sint-Martens-Latem met een focus op hedendaagse schilderijen en beeldhouwwerken. Office Art wil kunst in bedrijfskantoren brengen op een budgetvriendelijke en een fiscaal voordelige manier.

Office Art is een vernieuwend concept dat de drempel voor kunst in bedrijven wil verlagen. Via de juiste curatie die past bij het DNA van uw bedrijf willen we uw bedrijfsruimtes verrijken, uw medewerkers inspireren en uw merk versterken. Office Art is geen kunstbibliotheek, maar biedt een selecte keuze aan kunst op hoog niveau.

Via budgetvriendelijke lease- en huurformules vanaf 50 euro per maand komen originele kwalitatieve kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars in het bereik van zelfstandigen en kmo’s om hun kantoren, vergaderzalen en wachtruimtes aan te kleden.

De huur of lease is integraal aftrekbaar en dus fiscaal voordelig. Jaarlijks wisselen van kunstwerk is inbegrepen in de huurprijs. Een gratis proefplaatsing is mogelijk. Gratis advies, levering, plaatsing en verzekering.