Office Art een project van Gallery Ysebaert

Office Art is een B2B project van Gallery Ysebaert, een exclusieve kunstgalerij in Sint-Martens-Latem met een focus op hedendaagse schilderijen en beeldhouwwerken.

Naast 2 expositieruimtes van 300 m² voor het tentoonstellen van zowel Belgische als internationale kunst is er ook een permanente beeldentuin met sculpturen. De bezoeker kan iedere 2 maand genieten van een nieuwe tentoonstelling, telkens in een nieuwe sfeer met een eigen curatie.

Sinds 2018 werkt oprichtster Annelies Ysebaert samen met internationaal gewaardeerde kunstenaars, die reeds in musea hebben tentoongesteld, en met Belgische en internationale kunstenaars met een groot groeipotentieel. Gallery Ysebaert biedt een gevarieerd aanbod van verschillende genres. Zowel meer klassieke kunstenaars als verfrissend creatief talent dat wil innoveren vinden er een eigen plek.

Download onze collectie brochure

Gallery Ysebaert grijpt terug naar de essentie van schoonheid met een hedendaagse toets. Je vindt een gevarieerd aanbod van verschillende genres. Zowel meer klassieke kunstenaars als verfrissend creatief talent dat wil innoveren met het gebruik van materiaal, techniek en beeldtaal, vinden er een eigen plek.