Deliverect

Waarom kiezen voor Office Art?

Street artists

Softwarebedrijf Deliverect klopte aan bij Office Art voor een artistieke twist. “Gent is onze thuisbasis. Het is belangrijk voor ons om hier snel te kunnen groeien en een plaats te creëren die leuk is voor iedereen om er te kunnen werken.” Hiervoor blaasden ze ontmoetingsruimtes in het leven, waar men kan netwerken, deelnemen aan sessies of gewoon eens chatten. Een kalme uitstraling is een must voor deze ruimtes. “Daarnaast is niet enkel rust dat belangrijk is, maar het moet ook inspirerend zijn. Aangezien we een techbedrijf zijn moeten we mensen inspireren om te creëren en kunst hoort daar absoluut bij.”

“Gallery Ysebaert heeft volgens mij veel te bieden aan B2B klanten. Enerzijds zijn er mogelijkheden om het gemakkelijk te doen als bedrijf, anderzijds is de netwerk die Gallery Ysebaert heeft toch impressionant. De samenwerking met Annelies is altijd geweldig.”

Voor ons project met Deliverect besloten we outside te box te denken. Door een stap opzij te nemen van schilderijen in kaders of sculpturen, gingen we een uitdaging met street arts aan: kunst rechtstreeks op de muren. Deze muurschilderingen zorgen voor een meterslange speelruimte om kunst te creëren. Geen strak formaat waar ze zich aan moeten houden en geen abrupte aflijning, maar een vloeiende muurschildering die muren met elkaar verbindt.