Irres

Dirk Janssens koos voor onze huurformule. De aantrekkelijkheid van deze formule zit in het feit dat kunstwerken na een half jaar kunnen worden ingewisseld voor anderen indien men dit wenst. Op die manier kan men creatief omspringen met kunstinrichting en diverse kunstwerken waarderen.

“Als ik de keuze heb, kies ik voor Belgische kunst.”
Dirk Janssens

Gallery Ysebaert biedt via Office Art de opportuniteit om persoonlijk advies te verschaffen inzake kunst op kantoor. Ook Irres vastgoedmakelaars genoot van een gratis proefplaatsing waarbij onze art consultant enkele kunstwerken demonstreerde die mooi zouden passen in hun kantoor.

Dirk Janssens had een voorkeur voor een kunstwerk van André Navez omwille van de abstractie en de moderniteit. Hij wenste een kunstwerk dat aanwezig is, maar toch subtiele vorm aanneemt. Daarnaast trokken de energetische kleuren zijn aandacht en staan ze mooi in contrast met de landelijke stijl op kantoor. Bovendien speelde ook het feit dat het kunstwerk afkomstig is van een Belgische kunstenaar een rol mee. Op die manier wordt nationaal talent in de kunstwereld ook gewaardeerd.

_MG_6634