Notarissen Van Duffel & De Groote

Brons op de schappen

Giselinde koos voor sculpturen van Astrid Huisman-Biemans met een knipoog naar boeken, omdat ze dit toepasselijk vindt bij een notaris. Met haar sierlijke kunst fleuren ze de lege schappen in hun kantoren op. Astrid Huisman-Biemans haar bronzen sculpturen weerspiegelen de schoonheid van het alledaagse. Waar u haar kunstwerken ook plaats, het blijkt altijd een interessante toevoeging te zijn. Ondertussen hebben ze reeds twee bronzen beelden aangekocht, omdat ze 10 jaar samenwerken.

Weg met lege muren

Om wachtzalen en kale ruimtes interessanter te maken voor klanten en werknemers, kozen Sara en Giselinde ook voor een schilderwerk van Thomas Lippick. Sara wenste een rustig, maar warm kunstwerk op kantoor en het werk van Lippick sloot hier bij aan. Sinds het jaar 1994 wordt zijn werk veelvuldig tentoongesteld en is het te zien op vele nationale en internationale fora.

Giselinde wilde Sara aansporen om kunst te leren kennen en de huurformule was de ideale manier voor deze kennismaking. Via Office Art kunt u diverse nationale en internationale talenten uit de kunstwereld in uw bedrijf halen.