Réliva

Totaal concept bij restaurant Réliva

Réliva is een Brugs familierestaurant met een passie voor biologische producten. Het restaurant geeft prioriteit aan verse biologische producten van boerderijen en kwekerijen in de nabije omgeving. Natuurlijke elementen zoals hout overheersen in hun decoratie en karakteriseren hun landelijke smaak. Hun stijl, zowel in de keuken, op het bord, als het interieur, zijn een totaal concept.

Via Office Art kwamen ze in aanraking met de schilderwerken van Thomas Lippick. De stijl van Lippick gaat mooi samen met de stijl van hun restaurant: rustiek en traditioneel. Typerend voor Thomas Lippick zijn werken is het gebruik van eitempera als schildertechniek, waarbij hij pigmenten en soorten aarde mengt met een emulsie welke toelaat de kleuren te verdunnen met water. Deze schildertechniek correspondeert ook met de natuurlijke elementen die centraal staan in hun restaurant.

Het schilderij ademt nostalgie uit, het is heel aards en de techniek is een trage techniek. De keuken van Lien is heel duurzaam met een liefde voor slow cooking. De identiteit van het kunstwerk komt overeen met hun merk. Op deze manier vond het restaurant een artistieke toevoeging aan hun interieur, geheel naar hun eigen smaak.