VV Advocaten

Waarom kiezen voor Office Art?

De charme van Etienne Gros op kantoor

Een ruimte waar u zich meteen welkom voelt: dit is de atmosfeer die bureau VV advocaten wenst na te streven. Hiervoor ontwikkelde zich een zoektocht naar de juiste decoratieve elementen voor op kantoor. Als resultaat bleek kunst het antwoord te zijn voor een artistieke toevoeging aan het interieur.

Via Office Art kwamen ze in contact met de charmes van Franse kunstenaar Etienne Gros. De warme kleuren van het canvas roepen niet alleen een gewaarwording van connectie op, maar beïnvloeden ook de stemming op een positieve wijze. Het schilderwerk complimenteert de landelijke elegantie van het reeds bestaande interieur. Als gevolg leidt de samenvloeiing van de huiselijke elementen tot de verwezenlijking van hun doel: een gezellige ruimte waar mensen zich graag vertoeven.

Het advocatenkantoor ontdekte via Office Art de kracht van kunst op kantoor. Het gevoel dat uw ruimtes uitstralen affecteert de indrukken van klanten en collega’s over uw merk. Daarom is investeren in de looks van uw bedrijf een absolute meerwaarde. En dit wordt alleen maar vergemakkelijkt door de bestaande huur- en leaseformules van Office Art. Zo wordt kunst op kantoor een budgetvriendelijke ervaring.