Blogs

Welk kunstwerk past in mijn kantoor?

 Inspiratie opdoen

Vind je het moeilijk een stijl te kiezen voor een kunstwerk in je kantoor? Bezoek musea en galerijen om je interesses te bepalen. Ook online op sociale mediaplatformen zoals Instagram kan je veel inspiratie opdoen. Zoek op hashtags, volg artiesten die je interessant vindt en bekijk profielen van arty bloggers en kunstliefhebbers om op de hoogte te zijn van de laatste trends.

Kunst geeft diepgang en karakter aan een kantoor. Het maakt jouw kantoor uniek en compleet en het beïnvloedt daarenboven de stemming, of het nu eerder bedoeld is als sfeermaker of als eyecatcher. Kunst kan je afstemmen op je kantoor om een harmonisch totaalbeeld te creëren.

Observeer je omgeving

Bestudeer je ruimte waar de kunst zal hangen of staan. Bij een moderne kantoor passen verschillende stijlen en kan je als het ware alle kanten uit. Ook de lichtinval in de ruimte speelt een rol bij de keuze van het werk. Vele kunstenaars werken met licht als hoofdthema. Het kan belangrijk zijn hier rekening mee te houden bij de plaatsing van het werk.

Kleur in je kantoor

Bekijk het kleurenpalet van de rest van je kantoor, maar je hoeft aan de andere kant geen schrik te hebben voor kleur.

 Kunst geeft sfeer en extra diepgang aan je kantoor. Net als die unieke souvenirs die je meebrengt van op reis, is het leuk om met aparte kunst je kantoor te onderscheiden.

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Welk kunstwerk past in mijn kantoor?

Comments are closed.